Menu Sluiten

Zonnetenten Locale Bedrijvengids

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Prijs Zonnetent – Product Zonneschermen – Rolluiken – 

Wenst u meer info over zonnetenten locale bedrijvengids kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Zonnetenten Locale Bedrijvengids

Veranda | Screens | Zonwering | Ventilatie | Rolpoorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnetenten locale bedrijvengids

infodedier.be brusselbaan aalst home producten service offerte contact infodedier.be brusselbaan aalst zonneschermen met een zonnescherm creert u in enkele ogenblikken heerlijk verkoelende schaduw op uw terras. Zo kunt u volledig genieten van uw terras en het zonnige weer. Zonneschermen een zonnescherm hangt meestal aan de gevel van uw woning zonnetenten locale bedrijvengids kostenraming Het zonnescherm zit in gesloten positie opgeborgen in een bak aan de muur en schuift naar buiten om schaduw te creren. U kunt perfect in de schaduw op uw terras zitten en achteraf in notime het zonnescherm makkelijk opnieuw inklappen. Brustor zonneschermen met een brustor zonnescherm bepaalt u helemaal zelf hoeveel schaduw er op uw terras is. In een handomdraai laat u uw zonnescherm open en dicht gaan waardoor u perfect het zonlicht op uw terras kunt manipuleren. Elk zonnescherm van brustor is vervaardigd uit zeer kwaliteitsvolle materialen zodat uw zonnescherm ook bestand is tegen de wind. Afhankelijk van het type zijn brustor zonneschermen bestand tegen windklasse . De.

menu bel haneveer ramen en deuren home terrasoverkappingen overkappingen en carports lamellendak terrasvouwdak met pvc doek glaswanden windschermen schuifwanden rolluiken zonwering screens verandazonwering zonneschermen en ndashluifels uitvalschermen markiezen binnenzonwering sectionaalpoorten poortpanelen brochures opmeting en plaatsing naservice showroom realisaties nieuws over ons contact contacteer ons home zonwering zonneschermen en ndashluifels zonneschermen en luifels vrijblijvende offerte brochures downloaden times offerte aanvragen naam postcode en gemeente telefoon gsm emailadres opmerkingen verstuur bij het invullen van een formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan vragen. Bekijk ons volledig privacybeleid. Heerlijk koel op je terras met een zonnescherm met een geautomatiseerd zonnescherm of ndashluifel van verano geniet je het hele jaar door van je terras. Overdag zit je heerlijk in de schaduw rsquos avonds houdt je zonnescherm de warmte vast. Ook bin.

Notie over Zonnetenten locale bedrijvengids

skip to content euroroll rolluiken zonwering en poorten bel stuur een email bel stuur een email euroroll rolluiken inbouw rolluiken voorzetrolluiken zonwering screens knikarm zonneschermen poorten sectionaalpoorten kantelpoorten contact knikarm zonneschermen lewens markisen sunshade vraag uw offerte knikarm zonneschermen lewens markisen toscana knikarm zonneschermen met een elegant design en vele doordachte technische details. Met een maximale breedte van cm en een maximale uitval van cm is het een ideaal zonnescherm voor terrassen en balkons. Meer info toscana grande knikarm zonneschermen voor middelgrote en grote terrassen. De ovale moderne vorm van de cassette biedt optimale bescherming aan doek en techniek. Framekleur en zonneschermdoek naar uw keuze. Meer info toscana mini maximale breedte van cm en een maximale uitval van cm. Ideaal voor kleine balkons en terrassen Ons aanbod van zonnetenten locale bedrijvengids Sierlijke cas.