Menu Sluiten

Informatie Zonnetenten Antwerpen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Zonneschermen – Product Zonneschermen – Prijs Zonnetent – Zonnetent Kopen Antwerpen – Zonnetent Plaatsen Antwerpen – 

Wenst u meer info over informatie zonnetenten antwerpen kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Informatie Zonnetenten Antwerpen

Rolluiken | Veranda | Zonneschermen | Rolpoorten | Terrasoverkapping | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie zonnetenten antwerpen

skip to content terrassen van hoof een terras dat presteert menu times expanded collapsed home windscherm klassieke windschermen uitschuifbare windschermen transparante windschermen windscherm met bloembak en of zitbank mobiel windscherm parasols telescopische parasols zweefparasols pergolas pergola met lamellendak pergola s met uitschuifbaar doek terrasoverkapping zonwering twinstor zonneluifel topline zonnetent trendline service terrasadvies aan huis en opmeting herstellingen vacatures realisaties terras advies contacteer ons instagram facebook youtube klassieke windschermen voor jouw terras klassieke windschermen voor jouw terras onze klassieke windschermen zijn niet meer weg te denken uit de horeca sector. Deze schermen zijn ontworpen uit aluminium profielen en gehard glas. De schermen bestaan in de meeste gevallen uit een boven en onder paneel. De panelen zijn beschikbaar in meerdere materialen waardoor er een ruime keuze is aan combinaties. Binnen het aanbod zijn er ook heel wat budgetvriendelijke kl.

jump to navigation home over bdm oplossingen partners contact klachten privacy toepasselijk recht nieuws events trefwoorden invoeren nl fr u bent hier home oplossingen appoffis appoffis u dient een appartementsblok of kantoorgebouw te verzekeren bdm ontwikkelde appoffis voor gebouwen met of meer verdiepingen of een te verzekeren waarde vanaf . Eur informatie zonnetenten antwerpen zorgt voor een snelle ROI bdm houdt rekening met de specifieke noden van inwoners gebruikers n syndicus en kan daarom een op maat gemaakt tarief aanbieden. Contactpersonen laure daussin head of property laure.daussin at bdmantwerp.be floris cornet underwriter property floris.cornet at bdmantwerp.be uitgebreide informatie appoffis is jouw klant in het bezit van een appartements of kantoorgebouw wil je dit gebouw optimaal laten verzekeren voor hem dan kan je bij ons terecht. Wij verzekeren gebouwen met of meer verdiepingen met onze polis op maat appoffis. We houden daarbij rekening met specifieke noden van bewoners gebruikers en syndi.

Kennisbank over Informatie zonnetenten antwerpen

home te koop te huur diensten gratis waardebepaling contact .. Winkelruimte te antwerpen euro . Foto van meer informatie aanvragen bezoek aanvragen algemeen prijs euro . Adres van breestraat antwerpen bewoonbare opp. msup voorgevel m bouwjaar omschrijving polyvalente handelsruimte op commercieumlle ligging De prijsbepaling van informatie zonnetenten antwerpen Perfect onderhouden en instapklare handelsruimte op het gelijkvloers in de gekende van breestraat. Vlakbij de leien het stadspark en met de mechelsesteenweg om de hoek is deze locatie uiterst vlot bereikbaar. Goede visibiliteit dankzij de grote raampartijen van maar liefst meter breedte aan de straatzijde perfect voor een etalage. Momenteel in gebruik als kapperszaak maar polyvalent te voorzien. De huidige indeling voorziet in eacuteeacuten grote opengewerkte ruimte van ca msup op tegelvloer die achteraan uitgeeft op een gezellige patio. Een aparte kitchenette t.