Menu Sluiten

Site Over Zonneschermen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Zonneschermen – Product Zonneschermen – Prijs Zonnetent – Zonnetent Kopen Antwerpen – Zonnetent Plaatsen Antwerpen – 

Wenst u meer info over site over zonneschermen kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Site Over Zonneschermen

Zonneschermen | Rolpoorten | Zonwering | Veranda | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over zonneschermen

ik ben een particulier home producten inspiratie tools jobs contact extra download onze brochures ons verhaal blog menu ik ben een particulier home producten inspiratie tools jobs contact extra download onze brochures ons verhaal blog dealer locator wilms world nederlands nederlands franais english professional wilms klant home blog blog ontdek tal van tips en nieuwigheden verandaplezier bij elke temperatuur veranda s combineren het zomerse van buiten met de gezelligheid van binnen site over zonneschermen schatting aanvragen Het ideale verlengstuk voor je woning dus. Als de zon tenminste niet op je overkapping schijnt tenminste. .. Wilms bouwt aan de toekomst met meer dan .m aan duurzame gebouwen al sinds is wilms in meerhout specialist in rolluiken en zonwering. Vandaag bouwt wilms verder aan de toekomst met duurzame bouwplannen voor zo n .m aan bedrijfsgebouwen rondom de bestaande site. .. Hierop moet je letten bij het kiezen van een zonwering zonweringen zoals screens zonneschermen of terrasoverkappingen zijn d manier om het ook in de hete zomermaanden koel te houden. .. Zipxzero onzichtbaar en sterk zipx.

tuinmeubelen barbecue amp outdoor kitchens parasols buitendouches zelfbouw zwembadpakket verkoop en verhuur van planten decoratieve bloembakken terrasverwarming amp buitenhaarden outdoor wood concepts tuinhout amp tuinverblijven tuinschermen omheiningen amp poorten duranet producten forgrass kunstgras zonneschermen terrasoverkappingen amp glasoases totaalprojecten terras en windbescherming op maat contact vacatures verkoopsvoorwaarden privacy verklaring home privacy verklaring deze pagina is voor het laatst aangepast op januari . Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken De verscheidenheid van site over zonneschermen Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van het paviljoentje. U dient zich ervan bewust te zijn dat het paviljoentje niet verantwoordelijk is voor het privacybel.

Kennis over Site over zonneschermen

home verandarsquos ramen amp deuren aluminium vliegenramen amp aluminium vouwwanden buiten en binnen zonnewering contact laat nu vakkundig een nieuwe veranda bouwen hoogwaardig maatwerk in zonnewering bij warme dagen blijft het binnen lekker koel overweegt u om zonnewering in stekene of bij uitbreiding in heel oostvlaanderen en antwerpen te laten plaatsen dan is de decker constructies een zeer betrouwbare partner die u een verregaande service levert. Bespaar op uw energiefactuur de decker constructies plaatst zonnewering binnen en buiten. Met buitenzonnewering hou je in de winter de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel. Dit is niet alleen comfortabeler maar zorgt er ook voor dat uw airco of verwarming minder hard hoeft te draaien. Zo kan u de energiefactuur aanzienlijk doen dalen. Rolluiken zijn niet alleen een goede isolatie maar houden ook ongewenste indringers buiten. Extra privacy en sfeer in uw interieur binnenzonnewering is da.