Menu Sluiten

Zonneschermen Buitenleven

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Zonneschermen – Product Zonneschermen – Prijs Zonnetent – Zonnetent Kopen Antwerpen – Zonnetent Plaatsen Antwerpen – 

Wenst u meer info over zonneschermen buitenleven kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Zonneschermen Buitenleven

Zonwering | Rolpoorten | Terrasoverkapping | Screens | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonneschermen buitenleven

profiteer nu van onze herfstacties op screens en rolluiken menu home zonwering rolluiken raamdecoratie buitenleven somfy maak een afspraak home gt zonwering zonwering de zon is onze vriendelijke bondgenoot van het goede leven. Soms is ze echter t gul met haar energie. Gelukkig is er een middel om harde stralen om te zetten in zacht licht en zomerhitte in een aangenaam leefklimaatharolbuitenzonwering deze efficinte zonwering houdt de zonnestralen tegenvoordat ze het glas kunnen opwarmen. De juiste zonwering zorgt voor een aangename temperatuur op je terras en in je hele woning zonneschermen buitenleven brengt meer op Daarnaast beschermt het jemeubelen en gordijnen en ook tv of computerschermen ondervinden geen hinder. Zonneschermen balkon en terras lees meer over zonneschermen balkon en terras zonwer.

ramen en deuren zonwering rolluiken poorten buitenleven toggle navigation ramen en deuren zonwering rolluiken poorten buitenleven maak een afspraak t f infodepoorterbvba.be openingsuren over ons energiecalculator contact acties en nieuws openingsuren over ons energiecalculator contact acties en nieuws zonwering knikarmschermen u plaatst dit type zonwering tegen de gevel van uw woning. Dankzij twee knikarmen kunt u het doek gemakkelijk op of uitrollen. De oplossing om de zon weg te houden van uw terras woning of winkel. Screens met screens kunt u de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte houden de slaapkamer verduisteren… Ze zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of elke gevel Het toekomstperspectief van zonneschermen buitenleven Verandazonwering verandazonwering plaatst .

Notie over Zonneschermen buitenleven

facebook heeft u een vraag home over ons contact zonwering buitenleven poorten rolluiken keukens maatkasten facebook zonwering buitenleven poorten rolluiken keukens maatkasten zonwering homezonwering zonwering de zon is zalig maar te veel is te veel. Met de zonwering van harol beslis je zelf hoeveel zonlicht je op je terras of in je woning toelaat. Het gamma is erg uitgebreid met zonneschermen verandazonweringen en zijdelingse schermen. Bovendien wordt elke zonwering op maat gemaakt en door ons geplaatst met de grootste zorg. Met de aangepaste verwarming en bescherming tegen de wind geniet je trouwens ook op frisse dagen van je terras. Beschrijving zonneschermen houden niet alleen de zon tegen maar ook de schadelijke uvstralen. Verandazonweringen maken het mogelijk de temperatuur in jouw veranda te regelen. Zijdelingse scher.